Celkem návštěv: 1158683 | dnes : 26 | online : 5
Leden v Austinu

Text: Hout

Foto: Všichni

Co se dělo poslední týdny? Odjela žena, což nás uvrhlo do čistě chlapounské společnosti pěti individuí bez jakéhokoliv dohledu a kontroly. Některé večerní výstupy opravdu stály zato, Karl Thomasson se objevil, Papálština, Áda tu byl, spacákový strašidlo,www.handbagsreplicas.co/ Plastic People židle teleshopping... A dost už, jsme přece slušní hoši, že.

Dlouho byla zima, přes den okolo pěti stupňů, shit. Makali jsme na Czech lajně, která po deštích celá popadala, práce jako na kostele a ta hlína, bože ta hlína nás občas přivádí k nepříčetnosti. Aby šly udělat boky, je k tomu potřeba alespoň trochu mokrá hlína, ovšem když je tahle černice mokrá, tak se s ní prostě nedá hnout, to je hliněný patex, nic lepivějšího jsem neviděl, navíc bez našich oblíbených Fiskarsů, no hotový peklo to bylo. Nakonec jsme přeci jen alespoň trochu vychytali techniku a nějak si s tím poradili, ale byl to boj a zanadávali jsme si dosyta. Jezdit se nějakou dobu díky deštím nedalo, Kudr vymyslel zajímavou rozdvojku s transferem a napojením zpátky, vlítli jsme na to s vervou, hned je Czech line zase o něco zajímavější.

Poslední týden se začalo najíždět. Nabrat dost rychlosti na boulích, nevyletět z klopky a rozumně se naštelovat na první skok se ukázalo jako vcelku nejednoduchá záležitost. Trocha toho tuningu, boule na konci klopky, ono to vyschne a dobrý to bude. A ono ano, Czech lajna funguje a budí setsakra zájem ale i respekt všech okolo. Spodek je zatím ještě dost měkký, přesto se dá dolítat až do konce. Až to ztvrdne, bude to nejvíc. Na největším skoku dole se už teď lítá hodně vysoko. Zatím ji má najetou jen Kudr s Houtem, zbytek naší český crew se pere s technickým začátkem. Z místňáků to pořádně zkusil jen Chase Hawk, nebyli jsme u toho, prý nalítal celou lajnu na třetí pokus, to není zlý na bezbrzďáka, hehe. Ostatní tak pokukují, prohlíží si to a do ničeho se moc nehrnou, přeci jen je to úplně jiný štýlo, než na co jsou zvyklí. Hodně na sobě, úzký díry mezi skokama, odtoky... Nic takovýho spousta lidí ještě nevidělo, hehe, ať žije český štýlo, žádný amaterismus, žádný cheaty, buď na to máš nebo ne, hehe. Eastside crew, což jsou vesměs vynikající jezdci, se zatím na Czech lajně neobjevili. Doufáme, že vyjde počasí a proběhne alespoň jedna pořádná session.

Eastside crew si jede svoje věci, staví svoje vlastní štýlo a vůbec to není málo. Na hlavní lajně vyrostla rozdvojka, možná tak poctivých šest polet, skok před tím má 3 metry. Je to sice trochu z kopce, ale tohle je prostě hodně, vůbec se mi tomu nechtělo věřit, že to půjde. Matty s Clintem Reynoldsem jsou ovšem nějaký páni, na třímetrovým skoku to dokážou napálit bez nadsázky 3 metry nad koping a chytnou takovou rychlost, že těch 6 na dalším skoku fakt dali. Tvl., to je Matrix. Sami ovšem uznali, že to udělali moc dlouhý, že to je hrot, ale skočit se to dá. Dost. Další a mnohem zajímavější novinkou na Eastside je lajna zvaná Speedball. Byla tu už loni, letos se znovu našejpla a najela. Dvě obyč skočky, klopka rozpůlená naskakovákem, trochu kopec dolu a slušný polet, hodně kopec dolu do klopky, rychlost na šedesát a monstrózní, monstrózní levý hip... Za ním čeká ještě pravý hip, který zatím není ready. Každopádně Speedball je už teď jedna z nejlepších lajn, jakou jsme kdy dávali, na tom se s Kudrem shodujeme. Maličko obtížnější pasáž je jen naskakovák v klopence, kde musí být člověk opatrný, jinak je to učiněná radost. Člověk se veze, nic nedělá, letí šedesátkou a jde vysoko, tak vysoko. Fotky hovoří za vše, tohle nemá chybu, nejlepší pocit ve vzduchu, to nejde popsat. Enjoy.

První to nalítal James Nutter. Slovo o tomhle masta killerovi. James Nutter, 29 let, týpek ze severu, někde z New Hampshire nebo tak něco, úplný severovýchod USA. Na pět let se usídlil v Bethlehemu, stavěl Posh i Catty a teď střídá zimu v Austinu a léto v Bethlehemu. Zhruba před 6ti lety ho v moři napadnul žralok, málem mu ukousnul ruku, Nutter se nedal nic, zdravou rukou začal žraloka mlátit do hlavy a do oka. Žralok pochopil, s kým má tu čest a radši se stáhnul.... Nutter si zachránil život, o pravou ruku málem přišel, nakonec se ji povedlo doktorům dát do kupy a on může znovu zabíjet na kole... Neuvěřitelná story. Naskákat novou monstrózní lajnu? Nutter řekne whatever a dá to z první. Tenhle zabiják prostě nemá strach z ničeho, dneska se smíchem říká, že ten žralok se ho bál a proto ho kousnul... Na kole je divočák, řekl bych, že jezdí takový Márošákovo štýlo na malým kole. Kdo neví, co to znamená, zkrátka vysoko, hodně divoký šály na obě strany, občas trik ve velkým stylu a občas něco hustýho, cannonball, bič, 360, superman cannonball? Žádný problém. Mimo kolo samozřejmě nejvíc nad věcí typ, který se neustále tlemí a ze všeho si dělá prdel. Nutter je prostě masta killa a největší husťák, jakýho jsme v Americe potkali. Cheers chlape.

Velká session proběhla na Eastside o uplynulém víkendu, v sobotu. Stálá Eastside crew, Matty, Clint, Nutter, Dang Dang, Eric Hennessey legenda Billy Graham, my Čecháčci a spousta dalších lidí... Heh, dočkáme se někdy něčeho takovýho v Čechách? Dočkáme? A to na druhým konci města na Hush jede ještě mnohem větší session. Tohle je Amerika, trails rule a lidi to vědí. No nic. Nalítal se Speedball, všichni jsme z toho měli radost, Dang Dang to dal mezi prvníma a bez brzdy, to není vůbec málo, velký respekt. Večer pivka u ohně a pokec. Papál dostal potaháno z brka a s jedním z typů rozjel neuvěřitelnou šou. Borci si spolu vykládali snad půl hodiny, aniž by jeden druhýmu rozuměl jediný slovo. Papál dával česko-americko-papálštinou, naprosto originální jazyk, kterýmu nerozumí ani on sám, došlo i na zpěv, chvíli to vypadalo dokonce na založení česko-americký kapely, ve finále vytáhnul Papál moravský národní tanec... No všichni se váleli smíchy, co vám mám povídat.

Takhle si to tady jedeme, veselo a pohoda, počasí v posledních dnech okolo 25 stupňů, ježdění bez trička, počkej, tohle je leden... Co chcete víc? Jen ten nevyhnutelný návrat domů se nezadržitelně blíží. Neuděláš nic.

PS: Videjka z Pennsylvanie jsou hotový, postupně vám je budeme servírovat, stay tuned.prodaja stanova

pik

smrtovnice avaz

blumen

horoskop

kalkulator online

knjige

cvijece


Tento článek byl zobrazen již x


Komentáře
hout - 02.04.2011 02:09:34
Čau Kubo, inu Czech lajna.... No není to veselá story. Brzy samostatný článek z Austinu, povím vám to všem.
Pěkně si to tam jedete, žádná o tom. Už se těším, jak se potkáme na Řáholci a všechno to probereme.
Jinak Nutter samozřejmě nejvíc týpek, nejvíc. Mimochodem checkujte stránky www.trailsrule.com Erica Hennesseyho, vynikající práce, tady si můžete udělat obrázek o austinský scéně. Aktuální fotka z Eastside, kde kope asi dvacet lidí mluví za vše. Mimochodem, ta lajna bude zase masakr, co tam staví. Chci to vidět.

kuba najman - 01.04.2011 01:00:57
Po dlouhý době na netu a takovou parádu si počtu a pokoukám. Děkuju vám!
Jinak jsme teď na týden v Austrálii. Gold Coast. Parky nejvíc každej den jezdíme jinej. Tři dny se ptáme všech po trailsech, nakonec najdem jeden tak 20% lesa spot, x tejdnu neježděnej. Trails je tady mrtvej. Nemáme čas a finance na jiný města kde trailsy jsou. Ale i tak si to užíváme nehorázně. Prvně jsme jezdili v bazenu s obří fullpipe, tak rychle jak tam můžete lítat je masakr.

Czech lajně držíma palce, ať jí maj rádi a opečovávaj jí. Nutter musí bejt nejvíc, rozhovor s ním v trailsovým digu o žralokovi mě bavil nejvíc z celýho toho čísla. On musí bejt taky dost číslo, hehe

Za dva měsíce jsme doma, nemůžu se vas dočkat!

Jdu na videa:-)

kuba - 19.02.2011 12:04:13
houte souhlasim s tebou v tom co si napsal na tbb o true life...

lipif - 14.02.2011 15:17:16
* houte

Lipif - 14.02.2011 15:16:52
Papál dobře jim dáváš :-D.... Transfer nádhera a hote krásný teble....Jak se říká na dědinu dobré....

masoo - 03.02.2011 13:29:25
Houte. James Nutter - toho týpka baví žít! :-) Víme o tom svoje. Hurá a s velkou parádou. Ovace jen pro vás a čechy taky makaj když víš kam a jak :-) Držte se kámo nejste žádný béčka!

frenk - 02.02.2011 22:51:21
hoj, trailsu zdar (zdravim papala), tohle je zase po dlouhe době docela dost. článek mohl být delší, třeba co že jste se tak dlouho neozvali ale chápu že nikdo z vás nechce v US sedět u compu. fotky jsou nejvíc, kudr 360, onýz nacnac, jirka a papal SKAlka rulez ale nejvíc fotka je houtův stůl, to prostě nemá chybu. mějte se tam darebáci

Horča - 02.02.2011 22:36:38
last 3 photos: Já myslel, že jste v Americe a on místo toho nějakej vesmír! Velkej respekt a klobouk dolu..

hout - 02.02.2011 19:28:20
Díky Holmesy. To je správná otázka, postavíme směr rybník? Já fakt nevím.
adam: Ten dopad je ještě celkem měkký, takže vezme dost rychlosti, no a jinak Dang Dang zkrátka letí někam do řiti podél toho dalšího hipu a brzdí jak může...

Holmes - 02.02.2011 13:43:57
Super čtení!!!Chtěl bych tam být s vámi.Speedball je fakt nářez.Postavíme něco takovýho v lese?Směr rybník??Hustej stůl HOUTE!!

adam - 02.02.2011 09:20:11
ahoj mohu se zeptat kde dang dang dobrždoval z šedesátky když je tam hned další rozdělaný skok ?


  ENGLISH
Vyberte si design:

Login :
Jméno:
Heslo:
Registrace


Na chatu
nikdo není.

Kouříte?
Ano sirka 4151
Ne sirka 3559
Příležitostně sirka 3330

Chystáte se na Horsefeathers Garden od Dirt?
Určitě! To si nenechám ujít! sirka 4331
Ne sirka 3569
Ještě nevím sirka 3854

Starší ankety

Vyhledávání


Nejvíce diskutované
Tento měsíc
Minulý měsíc
Celkově
1.Monkey Bik..
sirka
  123 x

2.Dirtbiker!..
sirka
  75 x

3.MČR street..
sirka
  59 x

4.Dirtbiker?!?
sirka
  46 x

5.Nokia Extr..
sirka
  46 x


Nej... sekce
Tento měsíc
Minulý měsíc
Celkově

Webmasters:
Web-admin
Mosnik
Rosli
Senior Editors:
Mosnik
Hout
Editors:
Dusan
Kudr
Bernak
Dwayne Dibley

Valid XHTML 1.0!

Copyright © 2002 - 2014 [BMX-JICIN.COM]. All rights reserved.
None of the text or images from this page may be reproduced
in whole or part without written permission.
© 2004 webprovas.com