Celkem návštěv: 1159980 | dnes : 62 | online : 2
Texaský non-BMX blog

swiss replica watches

www.gradeonewatches.com

Text: Hout

Foto: Všichni

Prosinec máme na krku, ochladilo se, teploty se pohybují přes den kolem 16ti stupňů, v noci ještě podstatně níže. No to se nám vůbec nelíbí, museli jsme zrušit grilovačky na našem balkonu u rybníka, kraťasy se válí ve skříni. Nemám to rád. Na druhou stranu, koukejte na fotky okolo. Našli jsme tady Barton Springs, přírodní koupaliště s křišťálově čistou vodou o stálé celoroční teplotě 16-17 stupňů. Nemohl jsem odolat a vyrazil ke koupání. Voda nádherná, co vám mám povídat, pár temp a hned je člověku lépe. Podařilo se mi přesvědčit ženu a dokonce i Kudrsynka, kterého tou dobou trochu trápila nějaká viróza nebo co, ukecal jsem ho, že ta voda léčí a Kudrsynek do ní hrdě vlezl. No a co myslíte, že se stalo? Další den byl Kudrsan jako rybička a jeli jsme kopat, prostě živá voda, tak je to. To bylo na přelomu listopadu a prosince, teploty kolem 20ti.

Pak se ochladilo, leč my se nevzdáváme, moře není daleko. Kudrsana ponecháváme v Austinu svému osudu a vyrážíme na vyhlášené pláže Corpus Christi. No zase taková hitparáda ty pláže teda nejsou, písek a zase písek, žádná zeleň, žádný stromy, nic. Místo toho ošklivý starý panelákový hotely jak někde v Bulharsku, s Chorvatskem či Řeckem se to srovnávat nedá. Přesto, koupat se v moři, ve vlnách, v příjemně teplé vodě na začátku prosince? Tak to je paráda, žádná o tom. Večer trochu romantiky v místní restauraci s živou hudbou a výhledem na moře, my se máme.

Cestou zpátky do Austinu jsme se ještě stavili v San Antoniu, v sedmým největším městě USA. To bylo ale milé a nečekané překvapení. Po New Yorku druhé opravdu hezké město, které jsme v Americe navštívili. Přímo v centru je celá síť říčních kanálů, podél kterých vedou kouzelné chodníčky plné zeleně s nepřeberným množstvím příjemných kaváren a restaurací. Architektura v centru spojuje americký mrakodrapový styl první poloviny minulého století s prvky secese a neogotiky, patrný je i vliv blízkého Mexika. To vše dodává městu neopakovatelnou atmosféru, ve které se člověk cítí příjemně, jakoby ani nebyl v nějakém velkoměstě. Sem se ještě chceme alespoň jednou vrátit, z Austinu to je něco málo přes hodinku jízdy.

Když už jsme se takhle vypravili na výlet, rozhodli jsme se, že bychom toho měli poznat více. Kudra necháváme opět svému osudu, aby se mohl trochu procvičit v zenu, třeba se mu už konečně vysype jeho zavirovaný noťas, opustí peklo s krycím jménem FB a po boku zenové kachny u našeho balkonu dojde konečnému osvícení. My zatím osvícení odkládáme a vyrážíme tento víkend na putování s cílem v Kalifornii a zpáteční zastávkou v Grand Canyonu. Jaké to bylo, o tom zase příště. Díky čau.


Tento článek byl zobrazen již x


Komentáře
hout - 14.12.2010 23:16:58
Hehe, správný přístup Chapli.

Chapli - 14.12.2010 20:24:09
Jou jou slyšel jsem,že je to tam jako u nás škodovka,ale máte ho vy,musel jsem taky:-))))

kuba najman - 13.12.2010 11:02:51
moc hezky jste si to tam s holčinou projeli Houte!

OndraS - 10.12.2010 20:12:33
Ty vaše reporty vždycky tak zahřejou :-) Dneska sem byl na streetu ve flanelce -5 a lidi na mně koukali jak na blázna heh =) Jinak hltám každej váš report .. ježdění krásný .. všechno vysoko a ve stylu .. mezi tou přestreetovanou BMX scénou ( Na videa už radši koukám jen na Build the Woods) a ta pohoda co z toho jde , paráda :-)

mates - 10.12.2010 19:22:29
caliber je nejvetsi mrdka a pekne hnsuny auto!! :D:D:D:D jedine F-150 nebo F-250 :D:D:D

hout - 10.12.2010 16:03:35
Nazdar Chapli, hehe, tak ty máš taky Dodge jo? Dobře ty dobře, hehe, jen pro informaci, Dodge a obecně Chryslery jsou v Americe nejvíc powl auta s dost špatnou reputací... :-D

Chapli - 10.12.2010 12:21:34
Hoj,zase jsem si krásně početl. Jinak na předposlední fotce s tetovacím salonem je malý bílý bráška vašeho oře. Dodge caliber,který mimochodem teďka taky vlastním,ale ve stříbrném:-)

ptr - 10.12.2010 09:17:47
krása nesmírná, San Antonio obzvlášť, hlavy co mají určitě hlad mě rozsekaly :-))

hout - 10.12.2010 00:42:18
Nazdar Holmesi, no to víš, snažíme si to tady užít na max. To jsou takový jakoby papírový lampionky, jsou v tom svíčky a večer je pravděpodobně zapalují. Oni si tady už jedou normálně férově Vánoce, všude Santa Clausové, výzdoby a tak...

Holmes - 09.12.2010 22:59:27
Koukám jak si to tam skvěle užívéte,fakt paráda.Akorát by mě zajímalo co to leží za pytlíky podél kanálů v v San Antoniu???Tady počasí hrůza.Po teplejším týdnu kolem nuly zas přišla fujavice a námraza.Nedalo se v tom jet snad ani padesátkou.


  ENGLISH
Vyberte si design:

Login :
Jméno:
Heslo:
Registrace


Na chatu
nikdo není.

Kouříte?
Ano sirka 4177
Ne sirka 3585
Příležitostně sirka 3353

Chystáte se na Horsefeathers Garden od Dirt?
Určitě! To si nenechám ujít! sirka 4358
Ne sirka 3592
Ještě nevím sirka 3877

Starší ankety

Vyhledávání


Nejvíce diskutované
Tento měsíc
Minulý měsíc
Celkově
1.Monkey Bik..
sirka
  123 x

2.Dirtbiker!..
sirka
  75 x

3.MČR street..
sirka
  59 x

4.Dirtbiker?!?
sirka
  46 x

5.Nokia Extr..
sirka
  46 x


Nej... sekce
Tento měsíc
Minulý měsíc
Celkově

Webmasters:
Web-admin
Mosnik
Rosli
Senior Editors:
Mosnik
Hout
Editors:
Dusan
Kudr
Bernak
Dwayne Dibley

Valid XHTML 1.0!

Copyright © 2002 - 2014 [BMX-JICIN.COM]. All rights reserved.
None of the text or images from this page may be reproduced
in whole or part without written permission.
© 2004 webprovas.com