Celkem návštěv: 1161167 | dnes : 25 | online : 1
Projekt spotcheck

Written by: "mailto:hout@bmx-jicin.com"

Fotky: Hout, Red Bull etc.

Pro všechny milovníky a fanoušky trailsů a ježdění na hlíně vůbec, jsme připravili dlouhodobější projekt, jehož cílem je popsat a zmapovat kvalitní trailsové spoty v Českých zemích. V následujícím článku jsme se pokusili zdokumentovat nám známá místa. Výčet se však bude rozrůstat a aktualizovat, stejně tak, jak se bude rozrůstat a zvětšovat trailsová scéna. Do tohoto projektu můžete zasáhnout i vy tím, že nám pošlete fotky a popisy svého hřiště, nebo přispějete svými připomínkami do diskuze.

Pozn.: spoty nejsou řazeny podle žádného klíče, jsou tu tak jak autora právě napadly, bez jakéhokoli upřednostňování kohokoli...

Les

Les je les. EMO, DEMO, Backspace, Just 4 fun, Candle, Monkey, Big Sister a Go Big or Go Home. Co dodat. Swiss Replica Watches

"images/spotcheck/les/dscn3834.jpg" rel="lightbox[spotcheck]" title="Les""images/spotcheck/les/dscn3828.jpg" rel="lightbox[spotcheck]" title="Les""images/spotcheck/les/dscn3812.jpg" rel="lightbox[spotcheck]" title="Les"

Garden trails

Soukromý spot Matese Kendíka v centru Jičína. V.I.P. only, sorry guys.

"images/spotcheck/zahrada/zahrada024.jpg" rel="lightbox[spotcheck]" title="Garden""images/spotcheck/zahrada/zahrada031.jpg" rel="lightbox[spotcheck]" title="Garden"

Milevsko

Milevská Vápenka. Snad nejznámější a dnes už takřka mytologický dirtový spot spojený s osobou Štěpána Herinka. Po rozsáhlý přestavbě v roce 2004, kdy vyrostla na tu dobu opravdu impozantní lajna, se mezi ridery mluví o Vápence s obrovským respektem. Dodnes není nijak vysoký počet lidí, kteří Vápenku pokořili. A co na vás vMilevsku čeká? Čtyři skoky, který na první pohled vyrazí dech. První přes šest metrů, poslední okolo pěti. Vše vysoký, prudký a macatý. Nicméně když už se na to člověk rozjede, dolítat až do konce je překvapivě snadné a radost ztoho velká. Kromě týhle lajny se můžete pustit na příjemnou pětiskokovou sekci, ztoho dva jumpy jsou trochu transferový. Na pohled to rovněž není nijak malý (odhadem okolo pěti metrů), ale jedná se vskutku o příjemný a jednoduchý polety. Potom tu máme ještě několik single skoků různých velikostí, ideální na zkoušení triků. O upravenosti skoků nejsou žádný pochyby, vše je zpravidla luxusně vyšejpnuto. Do budoucna Štěpán chystá další rozšíření tohohle legendárního spotu o nějakou technickou lajnu, tak uvidíme. Milevsko není úplně pro každýho, nezkušenýmu riderovi bych ho nedoporučil. Zkušenější jezdec si zde dobře zajezdí ať už na bmx nebo mtb. Navíc je Milevsko ideální na zkoušení triků, který zde padají skoro samy.

"images/spotcheck/milevsko/dscn3646.jpg" rel="lightbox[spotcheck]" title="Milevsko"

"images/spotcheck/milevsko/dscn3762.jpg" rel="lightbox[spotcheck]" title="Milevsko"

"images/spotcheck/milevsko/dscn3764.jpg" rel="lightbox[spotcheck]" title="Milevsko"

"images/spotcheck/milevsko/dscn3760.jpg" rel="lightbox[spotcheck]" title="Milevsko"

Dvůr Králové

Dvůr Králové nad Labem, první zastávka Red Bull Backyard Diggeru. Komplexní flek, najdete zde v podstatě vše. Malá jednoduchá lajna, vedle tři čistě dirtový skoky příjemných rozměrů, ktomu dvě trailsový lajny se zatáčkama a transferama. Na závěr nechybí wallride. Bohužel místní parta se o skoky přeci jen nestará, jak by se slušelo. Trailsové lajny chátrají, jedna (ta lepší) nebyla při naší poslední návštěvě vůbec sjízdná. Velká škoda. Upravenost taky není doménou těchhle skoků, kolej v nájezdu není výjimkou. Nicméně jezdit se zde rozhodně dá, především hlavní dirtová lajna slibuje příjemný ježdění se spoustou prostoru na triky.

"images/spotcheck/dvur/dscn2579.jpg" rel="lightbox[spotcheck]" title="Dvůr Králové"

"images/spotcheck/dvur/dscn2583.jpg" rel="lightbox[spotcheck]" title="Dvůr Králové"

"images/spotcheck/dvur/dscn2678.jpg" rel="lightbox[spotcheck]" title="Dvůr Králové"

"images/spotcheck/dvur/dscn2950.jpg" rel="lightbox[spotcheck]" title="Dvůr Králové"

Brno

Poslední český flek, který dostal upgrade vrámci Red Bull Backyard Diggeru. Největší výhoda tohohle místa – zde si zajezdí opravdu každý. Jednoduchoučké lavice, spina, subbox, dva wallridy, technická trails lajna, další trails lajna o sedmi jumpech, step-up step-down, transfery... Až na opravdu velké polety zde najdete vše. Poměrně vysoká úroveň upravenosti skoků je také samozřejmostí. Tohle všechno dělá z Bystrce jeden z nejuniverzálnějších a nejlepších bikeparků u nás. Nezbývá než doporučit.

Kontakt: www.bikeagainsthate.net

"images/spotcheck/brno/31085.jpg" rel="lightbox[spotcheck]" title="Brno"

"images/spotcheck/brno/0a9fde77dfae5a6e8e6e88f965f2762f.jpg" rel="lightbox[spotcheck]" title="Brno"

"images/spotcheck/brno/b2115d80418841cc73a2d29e755629ea.jpg" rel="lightbox[spotcheck]" title="Brno"

Nehvizdy

Další z Red Bull Backyard Digger spotů, o který se stará mimo jiné Miloush s Petrem Tomečkem alias Tomcatem. Nikterak široký úvoz mezi poli, ve kterém na vás čekají dvě odlišné lajny. Jedna větší čítající pět poměrně vysokých jumpů délkově něco přes čtyři metry,na konci se nachází příjemný skok na triky. Druhá menší, technická, po třetím skoku se rozdvojuje. Samozřejmostí je wallride. Respekt budí vysoce punkový rozjezd, doporučuji nelézt nahoru ve více lidech. Skoky v Nehvizdech nejsou špatný, i prostředí s řadou třešní je příjemný. Problém může způsobit pouze vyšejpnutost, díky ne úplně ideální hlíně to bývá občas trochu hrbolatý. Nicméně přesto se Nehvizdy řadí velmi vysoko v pomyslném žebříčku dirtových spotů u nás. Ještě poznámka, nezkušení jezdci si zde příliš nezajezdí.

"images/spotcheck/nehvizdy/002.jpg" rel="lightbox[spotcheck]" title="Nehvizdy"

"images/spotcheck/nehvizdy/3f8faefd0174177d01b1b63c74013104.jpg" rel="lightbox[spotcheck]" title="Nehvizdy"

Vizovice

Malé městečko za Zlínem, proslavené slivovicí z dílny Rudolfa Jelínka. Nachází se zde však také vcelku zajímavý spot, který dostal velký upgrade při loňským Red Bull Backyard Diggeru. K poježdění jsou na výběr tři naprosto odlišné lajny. Největší řada čítá čtyři skoky, první přes pět metrů, poslední do zatáčky může být ještě delší, díky svahovitému terénu. Nalítat všechny čtyři není vůbec jednoduchou záležitostí. Další sekce začíná menším doublem, následuje klopenka a sérka čtyř skoků. Při naší poslední návštěvě se poslední jump nedal dolítnout, příliš dlouhý. Bohužel hlína je zde velice mizerná, vpodstatě samý šutr, bez těžké techniky se stím dá jen těžko něco udělat. Poslední lajnu si postavili místní sami, čítá okolo šesti skoků, možná víc. Přímo úměrně kopci se prodlužujou, první lavice tak dva metry, poslední trails už je o dost delší. Shrnuto podtrženo, Vizovice vůbec nejsou špatným místem, každý si zde najde něco ať už na bmx nebo mtb. Velkým handicapem je špatná hlína, k tomu docela kopec, každý déšť tak dá skokům pořádně zabrat a musí se hodně opravovat. Ovšem pokud je vše upraveno, Vizovice rozhodně stojí za návštěvu.

Kontakt: www.bikehatecrew.com

"images/spotcheck/vizovice/bb974d10b24c9f3e25b89de1f779ed67.jpg" rel="lightbox[spotcheck]" title="Vizovice"

"images/spotcheck/vizovice/d7aa4184c7a9715b2d5a0970c3830e61.jpg" rel="lightbox[spotcheck]" title="Vizovice"

Holíč

Red Bull Backyard Digger zavítal na dvě zastávky i na Slovensko. Druhou z nich byl právě Holíč, který se nachází pouhých 5 km od českých hranic kousek od Hodonína. Zde fungoval už dříve ucházející plácek, o který se stará místní guru, zkušenej mtb rider Marek Beneš. Během Diggeru dostal úplně nový design, z mýho subjektivního pohledu asi nejlepší flek zdílny RBBYD. V příjemným prostředí na vás čekají tři lajny od pěti do sedmi skoků různých rozměrů. Největší lajna začíná na šesti metrech, nejmenší na třech. Především velká lajna je hodně vyvedená se spoustou prostoru na triky a příjemným posledním jumpem na besttrick. Další dvě sekce jsou klasický trailsy, první skok je vždy lavice. K tomu pro štrýtověji laděný ridery nechybí ještě hliněný bazén, do kterýho se dá nalítávat transferem zlavic. Celkově se jedná o vyvážený a zábavný spot. Pokud bude Holíč vyšejpnutej, půjde pravděpodobně o jedno z nejlepších trailsových míst u nás.

"images/spotcheck/holic/0dacd76e73ffd0c52abd035f8a0c0cd5.jpg" rel="lightbox[spotcheck]" title="Holíč"

"images/spotcheck/holic/7749d5ab89debacdcee0914bea32aca1.jpg" rel="lightbox[spotcheck]" title="Holíč"

"images/spotcheck/holic/066.jpg" rel="lightbox[spotcheck]" title="Holíč"

"images/spotcheck/holic/330.jpg" rel="lightbox[spotcheck]" title="Holíč"

Skalka

Poměrně známý flek kousek od Zlína. Docela početná a nadšená místní partička se o své skoky vzorně stará. Za své je považuje i Pavel Caha, což také o něčem vypovídá. Na Skalce najdete pěknou trailsovou lajnu asi o šesti skocích, první tak okolo čtyř, poslední je metrová lavice, za ní čeká ještě wallride. Skoky jsou docela vysoký, dobře fungují, nejezdí se na nich špatně. Vytknout se dají jen místy trochu úzké dopady. Vedle této lajny v současné době roste nová, o poznání větší. Bližší informace zatím bohužel nemůžeme poskytnout. Tahle nová sekce dá bezpochyby celýmu spotu další rozměr. Důležité je říci, že místní skoky jsou opravdu trailsy, pro začátečníka to rozhodně není.

Kontakt: www.skalka-trails.estranky.cz

"images/spotcheck/skalka/dscn3373.jpg" rel="lightbox[spotcheck]" title="Skalka"

"images/spotcheck/skalka/dscn3378.jpg" rel="lightbox[spotcheck]" title="Skalka"

"images/spotcheck/skalka/p1020745.jpg" rel="lightbox[spotcheck]" title="Skalka"

"images/spotcheck/skalka/p1020755.jpg" rel="lightbox[spotcheck]" title="Skalka"

Čachovice

Malá vesnička ve Středních Čechách nedaleko Nymburka má co nabídnout. Místní nepříliš početná partička riderů včele s Adamem Trnkou a Adamem Knesplem již mnoho let spravuje docela slušný plácek. Najde se zde od všeho něco: sérka čtyř skoků okolo tří až čtyř metrů, lavice, dva dably za sebou, nějaká ta vlna, subbox, zkrátka různorodá směsice překážek. Vše je jednoduché a vybízí k nehrocenýmu příjemnýmu ježdění. O upravenosti nejsou žádné pochyby, skoky jsou zpravidla vnaprostým pořádku.

Kontakt: www.bike-nymburk.org

"images/spotcheck/cachovice/dscn2471.jpg" rel="lightbox[spotcheck]" title="Čachovice"

"images/spotcheck/cachovice/dscn2478.jpg" rel="lightbox[spotcheck]" title="Čachovice"

"images/spotcheck/cachovice/dscn2482.jpg" rel="lightbox[spotcheck]" title="Čachovice"

"images/spotcheck/cachovice/dscn2484.jpg" rel="lightbox[spotcheck]" title="Čachovice"

Shibak

Známý flek u Lysý nad Labem je určen spíše pro horský kola. Ti zde najdou v parádním lesním prostředí northshore lávky, dropy a spoustu dalšího vyžití. Pro bmx zde máme pár dablů nikterak vysoké úrovně. Osobně jsem měl možnost tyto skoky vidět někdy v dubnu 2007, byly skákatelný, ale svou úrovní ani upraveností mě nijak nepřesvědčily. Zajezdí si tady spíš méně zkušení rideři.

Kontakt: skoky.unas.cz

"images/spotcheck/shibak/dscn2466.jpg" rel="lightbox[spotcheck]" title="Shibak"

"images/spotcheck/shibak/dscn2469.jpg" rel="lightbox[spotcheck]" title="Shibak"

"images/spotcheck/shibak/dscn2471.jpg" rel="lightbox[spotcheck]" title="Shibak"

"images/spotcheck/shibak/dscn2476.jpg" rel="lightbox[spotcheck]" title="Shibak"

Hvozdnice – Frenk

Hvozdnice, malá vesnička jižně od Prahy je spojena se jménem Frenk. Tenhle týpek se pohybuje na český scéně nějaký ten pátek a nějaký ten pátek už také ve svý vesnici spravuje velice slušný trailsový plácek. Frenkovy trailsy dostaly vroce 2007 komplet nový design, vznikla jedna jediná lajna, která skutečně prověří vaši techniku. Skoky všeho druhu, místy hodně ale hodně na sobě, jakási spina, klopenka, velká kulatá boule, transfery, corner, zkrátka pestrá sérka. Ovšem pozor, opravdu velice technické, ne každý si s tím poradí. Méně zkušení jezdci můžou na Hvozdnici zapomenout. Jestli ale už máte něco za sebou a rádi byste zkusili něco novýho a netradičního, Frenkovy trailsy jsou ideálním spotem. Ještě chci podotknout, že tenhle borec si staví a jezdí na svých trailsech většinou úplně sám... Takže pánové, co všichni kňučíte, že vás je málo a kdesi cosi, když se chce tak všechno jde. Dobře ty Frenku.

"images/spotcheck/frenk/dscn3723.jpg" rel="lightbox[spotcheck]" title="Hvozdnice"

"images/spotcheck/frenk/dscn3725.jpg" rel="lightbox[spotcheck]" title="Hvozdnice"

"images/spotcheck/frenk/dscn3730.jpg" rel="lightbox[spotcheck]" title="Hvozdnice"

"images/spotcheck/frenk/dscn3729.jpg" rel="lightbox[spotcheck]" title="Frenk"

Karlovy Vary

Karlovy Vary taky už nejsou žádným nováčkem na české dirtové mapě. Místní skoky tu jsou nějaký ten pátek a kdysi se zde jely i závody. Jedná se o poměrně rozsáhlý flek mírně zkopce svelkým potenciálem. Nachází se zde skoky všech rozměrů, od malých dětských lavic až po slušně macatý jumpy. Nicméně a bohužel, je zde hned několik problémů. Zaprvé velice špatná hlína plná šutrů, který v hojným počtu čouhají zkaždého dopadu. Uplácat něco ztohoto materiálu musí být opravdový oříšek. Dalším problémem je místní scéna, která se rozhodně o skoky nestará, jak by se slušelo a patřilo. Neupravený dopady, koleje vnájezdech, spousta jumpů vůbec neježděných atd. Na obranu domácích, stou hlínou se dá opravdu jen těžko něco dělat a navíc je celý areál součástí rozsáhlého koupaliště a vlastně i veřejného prostranství. Dobře víme, co dokáže během chvíle způsobit pár malých dětí, které se rozhodly se po skokách trochu proběhnout. Tyhle okolnosti sráží Vary na kolena, což je veliká škoda.

"images/spotcheck/vary/dscn2427.jpg" rel="lightbox[spotcheck]" title="Karlovy Vary"

"images/spotcheck/vary/dscn2433.jpg" rel="lightbox[spotcheck]" title="Karlovy Vary"

"images/spotcheck/vary/dscn2444.jpg" rel="lightbox[spotcheck]" title="Karlovy Vary"

"images/spotcheck/vary/dscn2446.jpg" rel="lightbox[spotcheck]" title="Karlovy Vary"

Zličín

Konečná metra Zličín, odtud coby kamenem dohodil a zbytek došel a jste na už hezky starým spotu, který kdysi stavěla bikrosová partička okolo bratrů Pánkových. Tyhle trailsy vznikly dokonce tuším vroce 2002. V dobách největší slávy jste si mohli skočit přibližně na dvanácti skocích. Nicméně velkých ovací se nedočkaly, jumpy nebyly úplně ideální, navíc postavené z těžkého jílu, na který by byla potřeba pomalu sbíječka, aby se stím něco dalo udělat. Trailsy tak začaly rychle chátrat. V současné době se snad o tohle místo trochu stará nová parta lidí na mtb, dokonce se zde jely i malé závody. O aktuální kvalitě skoků však nemůžeme nic bližšího říci...

Praha - Strašnice

Známý pražský plácek, který taky už nějaký ten čas funguje. První docela slušný jumpy se zde objevily vroce 2003 pod taktovkou Tomka Vondráčka a Venci Vondráška. Vdalších letech následoval útlum a Strašnice za moc nestály. Vroce 2006 se komplet překopaly, jelo se tady dokonce MČR vdirtu. V dnešní době se o tenhle flek stará hlavně Projektyl se Sýrovým Orlem. Místní plácek není nijak velký, přesto tu máte na výběr ze tří respektive čtyř lajn, každá trochu jinak. Jedna čistě trailsová, další menší jednoduchá zakončená spinou, vedle toho dva skoky na triky příjemných rozměrů,přičemž jsou k dispozici dvě varianty nájezdů – delší a kratší verze. Na konci na vás čeká wallride a pro zkušený jezdce ještě poměrně těžká lajna zpátky o třech skocích. Na kolena tenhle flek trochu sráží fakt, že se jedná o veřejný spot. Najdou se tak občas chytráci, kteří zkoušejí na nájezdech disastery. Ztoho důvodu nejsou skoky vždycky ve stoprocentní kondici. Sečteno podtrženo, Strašnice patří k těm lepším spotům u nás. Dobře si zde zajezdí především méně zkušení jezdci, ale i ti zkušenější si zde najdou svoje. Náročný rider se bude muset poohlédnout jinde.

"images/spotcheck/strasnice/02.jpg" rel="lightbox[spotcheck]" title="Praha - Strašnice"

Jeseník

Horské městečko, po kterém, troufám si říci, z freestyle bmx scény ani pes neštěkne. Ovšem chyba lávky. Jeseník je tradičním bikrosovým centrem a zmístní bikros bandy vykrystalizovala poměrně silná trailsová scéna. Skoky se nacházejí kousíček za městem a vůbec nevypadají špatně. Základem jsou dvě lajny, jedna menší, druhá macatá, ktomu nějaké ty transfery. Vše je technický, spíše pro zkušenější ridery. Díky dlouhý zimě a nepříliš kvalitní hlíně jsou bohužel trailsy sjízdný jen krátkou část roku. Ovšem když je všechno funkční, má Jeseník rozhodně co nabídnout.

Kontakt: bmxjesenik.blog.cz

"images/spotcheck/jesenik/dscf4983.jpg" rel="lightbox[spotcheck]" title="Jeseník"

Pokud jste v našem výčtu svůj flek nenalezli nezoufejte! Cílem tohoto projektu, je postupně popsat většinu kvalitních spotů u nás. Počítáme, že se tento článek bude rozrůstat a že vy sami nám pomůžete jej aktualizovat. Neváhejte, a zašlete nám fotky svých spotů se stručným popisem a my je zde zveřejníme! Na každou novou aktualizaci tohoto článku najdete upozornění s odkazem v novinách. Zřídili jsme novou fungující emailovou schránku kam nám můžete psát! "mailto:kontakt@bmx-jicin.com"


Tento článek byl zobrazen již x


Komentáře
Usi-Fatamorgana - 16.07.2008 18:41:54
tak Fatamorgana upada nikdo na tom nedela,zarostla travou chci varovat,aby nekdo nahodou neplanoval dojed do nasich koncin skoda casu. vypada to na konec,-zadny vyvoj,bez prace nejsou kolace.

hout - 08.04.2008 18:26:58
na tyhle adrese http://fatamorgana.rajce.idnes.cz jsou aktualni fotky z jesenika, doporucuju zcheckovat. jesenik zacinam radit sakra vysoko na pomyslnym zebricku ceskych trailsovych spotu. dobre oni.

Holub - 25.02.2008 10:26:48
Oprvadu super přehled,diky ty! Pořad to ale bude chtet zlepšovat,chybi tam spousta malejch měst,hlavně třeba Třebíč a tak podobně,zde jsou spiše spoty kde jezděj profláknutý jezdci.A z Prahy by tam mohli bejt ješte modřany (nevim teda jestli sou ješte v provozu).

kudr - 14.02.2008 19:36:06
pokud vim,tak v Roztokach to staveji kluci na horskejch kolech a od se taky odviji upravenost skoku...na maly kolo je to tam proste malo sejply a bylo tomu tak i o zavodech ktery se tam vloni v lete konaly

hout - 13.02.2008 16:51:58
diky Johny_Rum, na Roztoky jsem nejak zapomnel, kazdopadne loni to v Roztokach dle Kudra zas tak v pohode nebylo. Ale k tomu by mohl rict asi vice Kudr sam.

Johny_Rum - 13.02.2008 16:01:04
hlinu nejezdim, ale strasne rad se na to divam...tady sme byli minulej rok na zavodech, a prislo me to tam docela v pohode..
http://www.dirtjumproztoky.eu/?p=25

hout - 07.02.2008 14:25:41
cau filipe, dobre vy ve vizovicich, jestli se daji obe lajny v pohode litat, musit to byt parada. s holice mam radost, ze se to takhle povedlo a spot i scena funguje. trails rule:-)

filip - 07.02.2008 11:23:35
moc dobrý článek a holíč je fakt nářez. ještě bych chtěl dodat ,že ve Vizovicích je jezditelná malá a velká lajna pořád...i pro pevné a bmx a střední co začíná malým dablem jednou za čas když se chce.....jinak poslední skok se zkrátil tak jde dolítnout... čau a moc dík redbullu a všem diggerům co se na stavbě podílely

Marek Beneš - 06.02.2008 15:18:10
Dik vam vsem za skvely park jeste jednou moc respekt park je bozi!!!!

zachy - 06.02.2008 13:57:07
ad Karlovy Vary:hlavní problém není místní scéna,ale hlavní správce celého areálu,který s námi nespolupracuje a hází klacky pod nohy..ale letos už začala víceméně kompletní přestavba areálu a sehnala se i lepčí hlína,takže to snnad pujde nahoru...

whiler - 04.02.2008 19:30:38
ustí nad labem
http://pitchobike.wz.cz/dirty5.6.html

frenk from hardcore - 04.02.2008 18:40:44
čus kluci, jsem moc rád že někdo shrnul dirtové lokalitky v čr, už jsem totiž myslel že s dirtem to jde z kopce, ale po tomhle článku na jaro naložím plný auto lidí a každý víkend objedem jednu hlínu. taky patří velký dík houtovi jak to u nas v holíči suprovně zorganizoval a taky že se zde zmínil. tenhle článek mě strašně moc potěšil díky houte a spol. DIG OR DIE

hout - 04.02.2008 13:02:30
cau honzo, spravne, jen se zdrave nastvete a poradne mi ukazte, ze vas zde sproste pomlouvam:-) radi si pak prijedem pojezdit.
jinak diky za pochvalu clanku.

Anopheles - 03.02.2008 19:24:37
Ahoj zdravim vsechny dirtare...Jaro se blizi, snih ani nebyl :-) tak berem lopaty a deme na to....at tady pak nemusi v popisu cely leto strašit, ze mistni parta se o spot ,,nestara'. Ja totiz myslim ze to vubec neni pravda a vsichni delaji a udelaji co bude potreba aby se v lete dalo poradne pojezdit. Jinak clanek Houte super, foto dokumentace jeste lepsi, jen tak dal...taky se vynasnazime....Honza RBBYD Dvur Kralove

syrovy orel - 03.02.2008 11:53:40
bezva prace!


  ENGLISH
Vyberte si design:

Login :
Jméno:
Heslo:
Registrace


Na chatu
nikdo není.

Kouříte?
Ano sirka 4200
Ne sirka 3607
Příležitostně sirka 3378

Chystáte se na Horsefeathers Garden od Dirt?
Určitě! To si nenechám ujít! sirka 4386
Ne sirka 3612
Ještě nevím sirka 3910

Starší ankety

Vyhledávání


Nejvíce diskutované
Tento měsíc
Minulý měsíc
Celkově
1.Monkey Bik..
sirka
  123 x

2.Dirtbiker!..
sirka
  75 x

3.MČR street..
sirka
  59 x

4.Dirtbiker?!?
sirka
  46 x

5.Nokia Extr..
sirka
  46 x


Nej... sekce
Tento měsíc
Minulý měsíc
Celkově

Webmasters:
Web-admin
Mosnik
Rosli
Senior Editors:
Mosnik
Hout
Editors:
Dusan
Kudr
Bernak
Dwayne Dibley

Valid XHTML 1.0!

Copyright © 2002 - 2014 [BMX-JICIN.COM]. All rights reserved.
None of the text or images from this page may be reproduced
in whole or part without written permission.
© 2004 webprovas.com